• wie-zijn-wij

Coronel Sports Bunnik: wie wij zijn..

Wij zijn Coronel Sports Bunnik, onderdeel van Coronel Sports Huizen al meer dan 10 jaar het meest veelzijdige fitnesscentrum van 't Gooi.

Bij ons staan kwaliteit, veiligheid, service en gezelligheid hoog in het vaandel. Bij Coronel Sports in Bunnik wordt niks aan het toeval overgelaten: het gaat immers om jouw gezondheid. Onze missie is jou te helpen je doelstellingen te behalen én te behouden. In een prettige ambiance vind je bij ons vele sportieve activiteiten onder één dak, zoals bijvoorbeeld:

Het vakkundige en enthousiaste fitness en service team van Coronel Sports Bunnik staat iedere dag voor je klaar om je te motiveren en te coachen. Wij worden er blij van als we jou kunnen inspireren en helpen gezond te leven! Ben je op zoek naar een sportschool 2.0 in omgeving Utrecht? Kom een kijkje nemen bij Coronel Sports Bunnik en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

Mocht je twijfelen; je kan gebruik maken van onze 100% tevredenheidsgarantiekaart. Niet tevreden, geld terug!  Bij de receptie kunnen ze je hier alles over vertellen.     

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

Nieuws

  • 1 juli gaan we binnen weer open

    Goed nieuws! Op woensdag 1 juli 2020 gaat Coronel Sports Bunnik weer ope...

    Lees meer
  • Buiten sporten bij Coronel Sports Bunnik

    Het is nu ook mogelijk om buiten te komen trainen. Diverse cardio appara...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.