fbpx
Proefweek
Logo | sportschool | Coronel Sports Bunnik

Icon telefoon | sportschool | Coronel Sports Bunnik 030 303 3676

 

Logo | sportschool | Coronel Sports Bunnik

Fitness | Coronel Sports Bunnik

Fitness bij Coronel Sports in Bunnik

Je hebt maar één lichaam, daar moet je zuinig op zijn. Dan kun je naar de sportschool om wat te gaan trainen. Fitness bij Coronel Sports in Bunnik is méér dan even naar de sportschool gaan. Onze grootste missie om jou te helpen met het behalen van jouw doelstellingen. En deze te behouden, als basis voor een gezond en fit leven. Fitness als sport is een geweldige manier om je lichaam en je gezondheid te onderhouden. Of je nou wil afvallen, je conditie wil verbeteren, spieren wil kweken of blessures wil genezen en voorkomen: fitness bij Coronel Sports in Bunnik werkt voor iedereen!

Fitness Cardiotraining

Cardiotraining is de verzamelnaam voor alle soorten fitness training die bijdragen aan het verbeteren van je conditie, ofwel je aerobe uithoudingsvermogen. Je merkt dat je conditie beter kan wanneer je bijvoorbeeld snel buiten adem bent na het nemen van de trap. Door in de sportschool te trainen op bijvoorbeeld de loopband, de crosstrainer of de fiets oefen je je hart en je longen. Cardiotraining is ook zeer geschikt om af te vallen. Coronel Sports biedt een groot scala aan mogelijkheden in cardiotraining.

Fitness Krachttraining

De tijd dat de sportschool alleen was voorbehouden aan body builders is voorbij. Krachttraining is voor iedereen belangrijk om spierkracht op te bouwen en te onderhouden. Het gericht trainen in de fitness van de spieren geeft het lichaam een mooie vorm, je wordt sterker, loopt minder kans op blessures en je vetstofwisseling gaat sneller werken. Ook draagt het bij aan een hogere botdichtheid, wat botontkalking tegengaat. Krachttraining doe je door middel van het tillen, duwen en soms gooien van gewichten tot uitputtingsniveau. Je spieren zullen zich gaan herstellen en hierdoor sterker worden. Met krachttraining kun je je hele lichaam trainen. De fitnessapparatuur bij Coronel Sports Bunnik is hoogwaardig en uitgerust met een geavanceerd digitaal persoonlijk scoresysteem.

De kracht van begeleiding

Effectieve en veilige training valt of staat vaak met de juiste begeleiding, een oplettend oog van een betrokken fitness instructeur. Dat biedt niet iedere sportschool. Zonder deze begeleiding loop je kans op blessures, kunnen de gewenste resultaten uitblijven en kun je gedemotiveerd raken! Bij Coronel Sports in Bunnik wordt niks aan het toeval overgelaten. Onze vakbekwame fitnessinstructeurs helpen je aan een fitnesstrainingsprogramma op maat en zullen je voortdurend coachen en waar nodig corrigeren. Coronel Sports is dé sportschool voor jou!

Heb je een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en één van onze medewerkers neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Algemeen contactformulier

 

Contact

Coronel Sports Bunnik
Het Slot 19
3981 KA Bunnik
030-3033676
info@coronelsportsbunnik.nl

Navigatie

Volg ons

Aangesloten bij

Logo NL Actief | Coronel Sports Bunnik